Ja hoor, je leest dat heel goed! Vanaf nu kan je hier een website op afbetaling laten ontwikkelen; zogenaam WordPress-as-a-Service of WPaaS.

Als je mijn pagina over Website bouwen hebt gelezen, begrijp je al wel waarom ik uitsluitend met WordPress werk.
Om het even kort samen te vatten: WordPress is gewoon HET populairste CMS (Content Management System) dat er bestaat. Statistieken laten ondertussen weten dat meer dan 30% van alle websites op WordPress draaien. Ronduit waanzinnig dat getal.

Een website bouwen kost echter wel wat geld; zeker als het goed moet gebeuren (en laat ons eerlijk zijn: dat is toch de bedoeling he?). Als je daarnaast nog wil dat je WordPress vlot blijft werken, up-to-date is en op een vlotte hosting draait zodat mensen geen seconden moeten wachten tot er een nieuwe pagina is ingeladen, komt dat er ook nog bij.

Toeval (hoezo toeval) wil nu dat ik al die bovenstaande dingen aanbiedt:

Wat als je nu voor een vast bedrag per maand deze zou kunnen combineren?
1 Vooraf afgesproken looptijd. 1 Vast bedrag gedurende die looptijd. Looptijd voorbij? Bekijken we samen hoe we verder kunnen gaan. En wat als dit dan nog eens evenveel zou kosten op het eind van de rit tegen als je het in 1x zou betalen?

Een voorbeeldje!

Ik maak voor een klant een offerte van 1500 € voor een leuke website. Die klant wil ook gerust kunnen slapen en wil dat ik ook het onderhoud en de hosting van zijn nieuwe website voor mij neem. We komen tot de conclusie dat het “Geavanceerd pakket” ideaal is voor zijn project. Dat pakket kost, samen met de hosting, 50 € per maand.

Het eerste jaar zou dit project de klant dus 1500 € + 600 € (50 € * 12) kosten: 2100 €.

Dat kan voor een start-up een flinke hap uit het budget zijn. Dat heb ik hier ook begrepen.

Dus? Bekijken we samen wat haalbaar is voor de klant en splitsen we de rekening over 12 maanden: 175 € per maand gedurende 1 jaar. Dat klinkt meteen heel wat haalbaarder dan 2100 € in 1x aflossen.

1 Jaar later ondertussen (ja de tijd vliegt). De klant heeft zijn schuld afgelost voor de ontwikkeling van de website. Uiteraard (net zoals bij een auto) moet deze gewoon nog onderhouden worden zodat ze vlot bereikbaar blijft. De 175 € per maand verandert bijgevolg in 50 € per maand voor dat onderhoud en de webhosting.

Klinkt interessant? Geef me een seintje en we maken een afspraak om samen jouw verhaal te bekijken!