WordPress-onderhoud zorgt voor jouw gemoedsrust. Als men mij vraagt waarom een WordPress-website onderhoud nodig heeft, maak ik graag de vergelijking met iets alledaags als een auto : om een auto, nieuw of oud, vlot te laten rijden, moet die zo nu en dan naar de garage voor onderhoud; olie vervangen, banden nakijken, versleten onderdelen vervangen, … Dat onderhoud zorgt er voor dat je wagen zowel vlot blijft rijden maar ook VEILIG blijft rijden.

Voor WordPress is dat niet anders.

Een WordPress-website bestaat hoofdzakelijk uit 3 grote delen :

  1. WordPress core (de motor van de wagen)
  2. WordPress thema (het uiterlijk van de wagen)
  3. WordPress plugins (de opties van de wagen)

Op regelmatige basis worden er vernieuwingen en zogenaamde “fixes” aangebracht in deze 3 pijlers (meestal in de core & plugins). Deze vernieuwingen zorgen voor extra features, zorgen dat het geheel vlotter blijft lopen of dichten beveiligingslekken. Het is dus van heel groot belang dat WordPress up-to-date gehouden wordt zodat ze vlot EN veilig blijft. Een gehackte website kan grote schade aanrichten aan een bedrijf; hackers kunnen malafide code op je website plaatsen om spam te versturen of om achter wachtwoorden te komen.

Laat het dus niet tot dat komen en kies vandaag nog voor WordPress-onderhoud via één van de onderstaande formules :

Alle onderhoudscontracten kunnen ofwel per kwartaal (als je het liever spreidt) of per jaar betaald (als je er voor een jaar wil intekenen) worden en de bedragen zijn inclusief BTW.

Als je toch nog vragen hebt over wat er wel of niet in een onderhoudscontract zit, neem dan gewoon even contact met me op zodat ik alles kan verduidelijken.